Virgin Negroni Dark Shed Distillery

€25,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Ontdek de verfijnde smaak van de Dark Shed alcoholvrije Virgin Negroni, een meesterwerk gecreëerd door de Master Distillers Kees Raat en Mattijs Baarsma. Deze prachtige, ‘ready to serve’ drank wordt gemaakt met behulp van maar liefst 12 soorten bitters en 40 verschillende kruiden, waardoor het een diep, complex en volledig uniek karakter heeft. Samengesteld uit drie afzonderlijk gemaakte componenten, Virgin Gin, Virgin Vermouth en Virgin Bitter.


Wat deze cocktail nog specialer maakt, is dat hij volledig zonder toevoegingen wordt geproduceerd. Het is dus vrij van kunstmatige smaken, conserveermiddelen of kleurstoffen. Alleen de meest verse en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de perfecte balans van smaken te creëren.
De Dark Shed alcoholvrije Virgin Negroni is een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een gezondere en alcoholvrije keuze zonder concessies te doen aan de smaak. Geniet van de uitgesproken smaken van deze drank die rijk is aan tonen van bitterheid, met een subtiele zoetheid en een aangenaam aroma van kruiden.


Serveer deze Virgin Negroni in een stijlvol glas, voeg veel ijs toe en garneer met een schijfje sinaasappelschil of een takje rozemarijn voor een extra speciale touch.

Je kunt er met tonic ook een cocktail van maken.

Bestel nu de Dark Shed alcoholvrije Virgin Negroni en geniet van een cocktail die net zo complex en smakelijk is als zijn alcoholische tegenhanger.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen