Proeverijen & Masterclasses

 

* Let op: voor deelname aan een wijnproeverij is een geldige QR code of negatieve test vereist.

 

Proeverijen

Wil je iets leuks doen met familie, vrienden of collega's? Boek dan een wijnproeverij bij Proef! Wij bieden verschillende arrangementen aan:

 

  • Mini wijnproeverij: 3 wijnen met 3 verschillende kazen.

Kosten: €16,50 per persoon.

Duur: 45 minuten.

 

  • Wijnproeverij: 6 wijnen met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie.

Kosten: €30,- per persoon.

Duur: 1,5 uur.

 

 

* De proeverijen worden gegeven door Rick of Maud, beiden opgeleid door de Wine & Spirit Education Trust. Op dinsdag t/m zondag kun je bij ons terecht binnen de openingstijden van de winkel. Deze vind je hier: https://www.proef-denbosch.nl/winkel-contact/

 

* Ben je met een groep van meer dan 10 personen, dan kunnen we jullie ook ontvangen na sluitingstijd. Dat is wel zo rustig. 

 

* Het is ook mogelijk om thema proeverijen te boeken. Denk aan Wijn|Kaas, een Port- of een Champagne Proeverij. Heb je een specifieke wens? Vraag een offerte aan!  

 

* Wanneer je hebt gereserveerd kun je tot 24 uur van tevoren het aantal personen wijzigen. Wanneer er na die tijd personen afgemeld worden, zullen wij deze arrangementen door moeten berekenen.  

 


Sloep Varen & Wijnproeverij (vanaf 8 personen)

Ben je op zoek naar een middagvullend programma? Boek dan naast je wijnproeverij een mooie boottocht door het Bourgondische Den Bosch. Informeer naar de mogelijkheden via http://www.sloepvarendenbosch.nl/

 

Supper Den Bosch

Lijkt het je leuk om een andere activiteit op het water te doen? Denk dan eens aan suppen in het centrum van Den Bosch. Flesje wijn van Proef mee en you're good to go! Informeer naar de mogelijkheden via www.supperdenbosch.nl


Voor aanvullende informatie kun je terecht bij ons op telefoonnummer 073-8700140 of via email; [email protected]. We zijn ook bereikbaar via whatsapp: 06-57975944.

Graag tot ziens op het Uilenburgstraatje 14!