Proeverijen

Wil je iets leuks doen met familie, vrienden of collega's? Boek dan een wijnproeverij bij Proef! We bieden het volgende aan:

 

6 proefglazen wijn inclusief borrelplankje.

Kosten: €35 per persoon.

Duur: 1,5 uur.

Er is geen minimaal aantal personen.

 

Aanvangstijden:

De laatste tijd om te starten is om 16.00 uur.

  • Op zaterdag werken wij in twee shifts. De eerste shift is van 13.00 uur tot 14.30 uur. De tweede shift is van 15.00 uur tot 16.30 uur.
  • Iedere zondag doen wij ook een proeverij van 14.30u tot 16.00u. Je schuift dan gezellig bij ons aan tafel. Je moet je wel van tevoren even aanmelden :)

 

* Mochten er deelnemers geen alcohol kunnen of willen drinken, dan hebben wij voor hen eventueel een alcoholvrij arrangement. De prijs hiervan blijft ongewijzigd. Uiteraard is het ook een optie om de wijnen tijdens de proeverij uit te spugen. Hiervoor staan de welbekende 'spittoons' op tafel.

 

* De proeverijen worden gegeven door Rick of Maud, beide opgeleid door de Wine & Spirit Education Trust. Zij zullen je leren hoe je een kwaliteitswijn herkent, uitgebreide achtergrond informatie geven over de wijnen die geproefd gaan worden en al je prangende wijnvragen beantwoorden :)

 

* Ben je met een groep van meer dan 10 personen, dan kunnen we jullie ook ontvangen na sluitingstijd. We ontvangen jullie graag op een tijdstip aansluitend aan de openingstijden van de winkel.

 

* Het is ook mogelijk om thema proeverijen te boeken. Denk aan Wijn|Kaas, een Port- of een Champagne Proeverij. Voor proeverijen met een bepaald thema rekenen wij een kleine meerprijs. Dus heb je een specifieke wens? Vraag een offerte aan!  

 

* Wanneer je hebt gereserveerd kun je tot 24 uur van tevoren het aantal personen wijzigen. Wanneer er na die tijd personen afgemeld worden, zullen wij deze arrangementen door moeten berekenen.  

 


Sloep Varen & Wijnproeverij (vanaf 8 personen)

Ben je op zoek naar een middagvullend programma? Boek dan naast je wijnproeverij een mooie boottocht door het Bourgondische Den Bosch. Informeer naar de mogelijkheden via http://www.sloepvarendenbosch.nl/

 


Voor aanvullende informatie kun je terecht bij ons op telefoonnummer 073-8700140 of via email; [email protected]. We zijn ook bereikbaar via whatsapp: 06-57975944.

Graag tot ziens op het Kardinaal van Rossumplein 4!