Proeverijen

Wil je iets leuks doen met familie, vrienden of collega's? Boek dan een wijnproeverij bij Proef! We bieden het volgende aan:

 

6 proefglazen wijn inclusief borrelplankje.

Kosten: €40 per persoon.

Duur: 1,5 uur.

Er is geen minimaal aantal personen.

 

Aanvangstijden:

De laatste tijd om te starten is om 16.00 uur.

  • Op zaterdag werken wij in twee shifts. De eerste shift is van 13.00 uur tot 14.30 uur. De tweede shift is van 15.00 uur tot 16.30 uur.
  • Iedere zondag doen wij ook een proeverij van 14.30 uur tot 16.00 uur. Je schuift dan gezellig bij ons aan tafel. Je moet je wel van tevoren even aanmelden :)

 

* In principe verwachten wij dat van iedereen die bij ons een wijnproeverij boekt, het hele gezelschap gaat deelnemen. Bij hoge uitzondering kan het weleens voorkomen dat het een groepsactiviteit betreft waarbij er ook een deelnemer is die geen alcohol kan of mag drinken. Wanneer zij toch mee willen komen, schenken wij hen een glas alcoholvrij bubbels. Ze kunnen ook mee snacken van de borrelplank. Hier vragen wij €15 per persoon voor.

Uiteraard is het ook een optie om de wijnen tijdens de proeverij uit te spugen. Hiervoor staan de welbekende 'spittoons' op tafel.

 

* De proeverijen worden gegeven door Rick of Maud, beide opgeleid door de Wine & Spirit Education Trust. Zij zullen je leren hoe je een kwaliteitswijn herkent, uitgebreide achtergrond informatie geven over de wijnen die geproefd gaan worden en al je prangende wijnvragen beantwoorden :)

 

* Het is ook mogelijk om thema proeverijen te boeken, vanaf 6 personen. Denk aan Wijn|Kaas, een Port- of een Champagne Proeverij. Voor proeverijen met een bepaald thema rekenen wij een kleine meerprijs. Dus heb je een specifieke wens? Vraag een offerte aan!  

 

* Op al onze proeverijen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassingen. Check deze op: https://www.proef-denbosch.nl/proeverij.html  

 

VOLGENDE PROEVERIJ: DINER EN BLANC OP 8 JUNI

Tickets via: https://www.proef-denbosch.nl/diner-en-blanc.html

 

 

Sloep Varen & Wijnproeverij (vanaf 8 personen)

Ben je op zoek naar een middagvullend programma? Boek dan naast je wijnproeverij een mooie boottocht door het Bourgondische Den Bosch. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Voor aanvullende informatie kun je terecht bij ons op telefoonnummer 073-8700140 of via email; [email protected]. We zijn ook bereikbaar via whatsapp: 06-57975944.

Graag tot ziens op het Kardinaal van Rossumplein 4!