Proeverijen & Masterclasses

Proeverijen

Wil je iets leuks doen met familie, vrienden of collega's? Boek dan een wijnproeverij bij Proef!

Op dinsdag t/m zondag kun je bij ons terecht binnen de openingstijden van de winkel. Deze vind je hier: https://www.proef-denbosch.nl/winkel-contact/

Wij bieden vanaf twee personen de volgende arrangementen aan:

 

  • Mini wijnproeverij: 3 wijnen met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie.

Kosten: €19,95 per persoon.

Duur: 45 minuten.

Extra proefglas wijn: €4,-

 

  • Wijnproeverij: 6 wijnen met luxe kazen, noten, olijven en charcuterie.

Kosten: €30,- per persoon.

Duur: 1,5 uur.

 

* Mochten er deelnemers geen alcohol kunnen of willen drinken, dan hebben wij voor hen eventueel een alcoholvrij arrangement. De prijs hiervan blijft ongewijzigd. Uiteraard is het ook een optie om de wijnen tijdens de proeverij uit te spugen. Hiervoor staan de welbekende 'spittoons' op tafel.

 

* De proeverijen worden gegeven door Rick of Maud, beiden opgeleid door de Wine & Spirit Education Trust. Zij zullen je leren hoe je een kwaliteitswijn herkent, uitgebreide achtergrond informatie geven over de wijnen die geproefd gaan worden en al je prangende wijnvragen beantwoorden :)

 

* Ben je met een groep van meer dan 10 personen, dan kunnen we jullie ook ontvangen na sluitingstijd. Dat is wel zo rustig. 

 

* Het is ook mogelijk om thema proeverijen te boeken. Denk aan Wijn|Kaas, een Port- of een Champagne Proeverij. Voor proeverijen met een specifiek thema rekenen wij een kleine meerprijs. Dus heb je een specifieke wens? Vraag een offerte aan!  

 

* Wanneer je hebt gereserveerd kun je tot 24 uur van tevoren het aantal personen wijzigen. Wanneer er na die tijd personen afgemeld worden, zullen wij deze arrangementen door moeten berekenen.  

 


Sloep Varen & Wijnproeverij (vanaf 8 personen)

Ben je op zoek naar een middagvullend programma? Boek dan naast je wijnproeverij een mooie boottocht door het Bourgondische Den Bosch. Informeer naar de mogelijkheden via http://www.sloepvarendenbosch.nl/

 

Supper Den Bosch

Lijkt het je leuk om een andere activiteit op het water te doen? Denk dan eens aan suppen in het centrum van Den Bosch. Flesje wijn van Proef mee en you're good to go! Informeer naar de mogelijkheden via www.supperdenbosch.nl


Voor aanvullende informatie kun je terecht bij ons op telefoonnummer 073-8700140 of via email; [email protected]. We zijn ook bereikbaar via whatsapp: 06-57975944.

Graag tot ziens op het Uilenburgstraatje 14!