Sparkling Tea - LYSERØD

€21,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Toen de bekroonde Deense sommelier Jacob Kocemba in 2011 in zijn wijnkelder begon te experimenteren met thee, kreeg hij te maken met wel 1.000 jaar oude theetradities. Met de ambitie om een geheel nieuw soort drank en een unieke alcoholvrije ervaring te creëren, begon Jacob nieuwe methoden te ontwikkelen om uiteenlopende theesmaken bij verschillende temperaturen te onttrekken. De allereerste Sparkling Tea werd geschonken in het Michelin-restaurant Hermann (NIMB) in Kopenhagen. Inmiddels is Copenhagen Sparkling Tea verkrijgbaar in Michelin-restaurants in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland en Duitsland.

 

Smaakimpressie

Met LYSERØD is er een absoluut unieke smaakbeleving gecreëerd en het is de droogste Sparkling Tea tot nu toe. Naast het droge karakter heeft LYSERØD een mooi zacht mondgevoel, dankzij de exclusieve witte Silver Needle thee. De twee verschillende types Oolong thee zorgen voor complexiteit. De smaak wordt afgerond met discrete fruittonen van de Hibiscus bloem en First Flush Darjeeling thee.

 

Copenhagen Sparkling Teas worden gemaakt van een cuvée van theeën, die op dezelfde wijze worden samengesteld als een cuvée voor een mousserende wijn. Er worden uitsluitend biologische theesoorten van hoge kwaliteit gebruikt; van delicate witte theesoorten tot de meer intense, vollere zwarte theesoorten. Elke fles bevat tot wel 13 verschillende theeën om een unieke smaak te creëren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen