Oak Ridge Winery - Old Soul Cabernet Sauvignon

€15,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Oak Ridge Winery is het oudste opererende wijnhuis in Lodi, Californië, gebouwd in 1934. Het is eigendom van de families Maggio & Reynolds en produceert landgoedwijnen onder verschillende afzonderlijke wijnetiketten. Het wijnhuis zelf was ooit een wijncoöperatie, dat in 2002 gekocht werden door de families Maggio en Reynolds in 2002.

 

Visie

De visie gaat veel verder  dan alleen het afstoffen van een stukje lokale geschiedenis. Met hun Oak Ridge Winery zijn ze begonnen met het moderniseren van de faciliteiten. Gevolg; er staat nu een ultramoderne wijnmakerij. De wijnen worden gemaakt van 7500 hectare landgoed wijngaarden in het Lodi American Viticultural Area (AVA). Het wijnhuis en de wijngaarden liggen tussen de uitlopers van de Sierra Nevada en de baai van San Francisco.

 

Klimaat

Het unieke mediterrane klimaat van het gebied, met warme dagen en avondbriesjes langs de kust, is ideaal voor de teelt van druiven van wereldklasse. De beste variëteiten van Californië gedijen hier, met zinfandel als een uniek fenomeen. Wijnstokken, sommige meer dan 100 jaar oud, produceren kleine opbrengsten van intens gearomatiseerd fruit om wijnen te maken die de ultieme uitdrukking van het terroir zijn. Het bedrijf is meer dan alleen bakstenen, tanks en vaten. Met een team van gepassioneerde, toegewijde professionals met de kennis en ervaring zijn ze dagelijks in de weer om de wijnen te maken. Van wijngaard tot fles, van wijnmakerij tot tafel.

 

Smaakimpressie

Deze rijpe Cabernet heeft aroma's van zwarte bessen, vanille en cederhout.

 

Culinair advies

Heerlijk bij geroosterd vlees!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen