Kendall Jackson Zinfandel

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel wordt op de markt gebracht door Jackson Family Wines in Californië. De familiecultuur van Kendall-Jackson is gebaseerd op bewezen principes: hard werken en in- tegriteit. Eén van de 'hoekstenen' van de filosofie bij Kendall-Jackson is dat geweldige wijnen alleen kunnen worden gemaakt van het beste fruit. Dit fruit gedijt het best in een uitzonderlijke, natuurlijke omgeving. Kendall-Jackson produceert met respect voor de natuur. Het wijnhuis gebruikt alternatieve methoden om pesticiden en chemische bestrijdingsmiddelen zoveel mogelijk te reduceren. Het regenwater wordt er opgevangen in reservoirs om gewassen mee te bewateren en verpakkings- en promotiemateriaal worden gerecycled. Men werkt er bewust volgens het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De wijngaarden van Kendall Jackson liggen op koele hellingen aan de rotsachtige Californische kust. Op plaatsen waar klimaat, bodem en wijnranken elkaar aanvullen en opmerkelijke druiven produceren.

De druiven voor de Kendall-Jackson Zinfandel komen voor het overgrote deel (95%) uit Mendocino County en Sonoma County (4%). De wijnen van Kendall-Jackson hebben een wereldwijde reputatie en hun 'Vintner’s Reserve' serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt. De wijnen vormen een weerspiegeling van de toewijding van de medewerkers van Kendall Jackson en dat proeft u in ieder glas! De Zinfandel van Kendall-Jackson is een rustieke wijn met aroma’s van pruim, aardbeien en braambes en accenten van ceder en kruiden. De wijn heeft een prachtige, lang aanhoudende afdronk. De wijn bestaat voor 90% uit Zinfandel druiven, 8% Petite Syrah en 2% andere druivenrassen. Hij wordt modern gevinifieerd, met zes maanden houtlagering op Frans en Amerikaanse eiken. De Kendall-Jackson Zinfandel smaakt heerlijk bij rood vlees, wildgerechten en stevige kaassoorten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen