Jukes: 1 - The 'White', 6 - 'The Dark Red', Jukes 8 - Rosé

€5,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een nieuwe categorie dranken

Matthew Jukes is een wereldberoemde wijnproever en schrijver, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, en hij werkt al meer dan 30 jaar in de wijnhandel.

Jukes is gemaakt van bijzonder zorgvuldig ontwikkelde recepten. Matthew heeft met al zijn reuk- smaak- en zintuiglijke expertise zijn Jukes dranken gecreëerd om je zintuigen naar een geheel nieuwe en spannende smaakbestemming te brengen. Deze niet-alcoholische dranken vertonen verfijnde, complexe en aromatische karakters.

 

Jukes 1 - The 'White' : op basis van biologische appelciderazijn, gecentreerd rond een citrus- en kruidenthema. Gebouwd op een thema van perzikbloesem, verfrissende komkommer, pruimen van topkwaliteit, zure appels en ananasschil.

 

Jukes 6 - Blik - 'The Dark Red': op basis van biologische appelciderazijn, fruitig, diep en kruidig van stijl. Een blend van zwarte bessen, bramen, rood fruit, pruimen en intens aromatische kruiden. Een all-rounder in combinaties met veel gerechten.

 

Jukes 8 - Blik - The 'Rosé' : op basis van biologische appelcider azijn, geparfumeerd en verfrissend met een droge afdronk. De hoofdsmaak is gebaseerd op meloen, granaatappel, peer, rabarber en appel. Zal een klein stukje Provence in je leven brengen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen