Beauvignac Picpoul Prestige

€12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Domaine de la Pinède Les Costières de Pomerols, de producent van het merk Beauvignac, is opgericht in 1932 en heeft door de jaren heen veel groei, innovatie en modernisatie ondergaan. Fusies in 2003 en 2007 met respectievelijk Castelnau de Guers en La Cave de Mèze hebben gezorgd voor een sterkere marktpositie, mede om de concurrentie aan
te gaan met de megabedrijven uit de nieuwe wereldlanden. De doelstelling van Beauvignac is om kwalitatieve en typische wijnen te maken voor een meer dan vriendelijke prijs. Dit lukt jaar in, jaar uit gezien hun gunstige prijsstelling, de jaarlijkse selectie in de Guide Hachette en aanbevelingen in de Gault Millau. Daarnaast vallen de wijnen regelmatig in de medailles in grote internationale competities.

 

Smaakimpressie

De Beauvignac Picpoul de Pinet Prestige is een zeer verrassende witte wijn. De wijn heeft een aromatische geur van citrus en vanille tonen van de houtopvoeding. Gastronomisch zeer verrassend en fijne combinatie bij asperges met dikke boterige of hollandaise sauzen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen