13 juni: Viva Veneto

€50,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Viva Veneto, 13 juni van 19.30 uur tot 22 uur

Tijdens deze avond gaan we op reis naar een plek in Italië waar veel mensen al wel eens in hun leven zijn geweest, omdat het een van de populairste vakantiebestemmingen is onder Nederlanders. Veneto is namelijk de provincie in Italie waarin het Gardameer zich bevindt. Op zo'n 20 minuten afstand van het Gardameer ligt één van de belangrijkste wijngebieden van Italië: de Valpolicella streek. Er worden in deze buurt ook witte wijnen gemaakt (denk aan Soave), maar het gebied staat vooral bekend om zijn Valpolicella wijnen, Ripasso's, maar uiteraard ook de topper; Amarone! We zullen deze hele ‘wijnfamilie’ uitgebreid bespreken en proeven. Doe je mee?

 

Annulering & Teruggave kosten

  • We behouden ons het recht voor om bij te weinig inschrijvingen avonden tot een week van tevoren te annuleren.
  • Annuleren door de cursist is slechts kosteloos mogelijk tot 14 dagen vóór de aanvang van proefavond. Men krijgt geen geld terug, maar een tegoedbon vrij te besteden in onze winkel.
  • Bij annulering vanaf 13 dagen vóór de start van de proefavond blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. U kan zich echter kosteloos laten vervangen, in dezelfde proefavond, door een andere deelnemer.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen