1 aug: Chardonnee

€50,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Chardonnee: voor zowel de lovers als de haters, 1 augustus van 19.30 uur tot 22 uur

 

Er lijken twee kampen te bestaan in ‘Chardonnay land’. Het kamp dat een hekel heeft aan deze druif en het kamp dat erbij zweert.

Wij zijn echter van mening dat er voor iedereen een stijl Chardonnay bestaat, juíst deze druif leent zich bij uitstek om verschillende typen wijn van te maken. Van fris, slank en elegant tot wijnen met een subtiele houtrijping en dan zijn er natuurlijk ook nog de hele volle, vette, houtgelagerde kanonnen. Tijdens deze avond gaan we dieper in op de keuzes die een wijnmaker kan maken om deze druif om te toveren tot de wijn in de beoogde stijl. We vinden het leuk als de liefhebbers van Chardonnay zich inschrijven voor deze avond, maar stiekem nog leuker als je er (nog) niet zo’n fan van bent. We dagen je uit om samen met ons op zoek te gaan naar jouw stijl Chardonnay!

 

Annulering & Teruggave kosten

  • We behouden ons het recht voor om bij te weinig inschrijvingen avonden tot een week van tevoren te annuleren.
  • Annuleren door de cursist is slechts kosteloos mogelijk tot 14 dagen vóór de aanvang van proefavond. Men krijgt geen geld terug, maar een tegoedbon vrij te besteden in onze winkel.
  • Bij annulering vanaf 13 dagen vóór de start van de proefavond blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. U kan zich echter kosteloos laten vervangen, in dezelfde proefavond, door een andere deelnemer.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen