Ocho Cabernet Sauvignon Varietal

€6,95

In de jaren negentig van de vorige eeuw is Viña Anakena opgericht door de twee jeugdvrienden Felipe Ibáñez en Jorge Gutiérrez. De doelstelling was om elegante, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige wijnen te produceren welke de authenticiteit en potentie van Chili als wijnland van wereldformaat uitdragen. Het wijnhuis bevindt zich aan de voet van de Andes in Alto Cachapoal.

Voor Viña Anakena is de kwaliteit van de wijnen meer dan een doelstelling – Het is het fundament van het hele bedrijf. De unieke stijl van de wijnen reflecteert de origine van de druiven en daarmee de wijngaarden welke gesitueerd zijn in de delen van Chili met de beste terroir. Dit in combinatie met de ervaring en visie van het wijnmakers team maakt de wijnen van Anakena bijzonder en uitgesproken aangenaam.

Een wijn van de Cabernet-Sauvignon druif met een intens paars- rode kleur. In de neus aroma's van zwarte bessen, pruimen en kersen. Wijn met een aangename smaak en mooie rijpe tannines. Lekker bij wit- , rood vlees en kaas.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen